Inlenen

Gaat een van uw personeelsleden met verlof of hebt u tijdelijk meer hulp nodig kunt u bij ons terecht voor professionele vervanging. Ook accountantskantoren die tijdelijk even een extra kracht nodig hebben kunnen ons inhuren. Wij hebben ervaring met diverse softwarepakketten.

Controller

Wellicht is uw onderneming zo gegroeid dat u aan de ene kant geen fulltime controller aan het werk kunt houden en aan de andere kant wel graag de informatie en controle op uw boekhouding nodig hebt die u nu er niet uit kunt halen.

Neem dan gerust contact met ons om dan bespreken we de mogelijkheden.

Voorbereiden voor uw accountant.

Voor de meeste MKB ondernemers volstaat de administratieve verplichting al met het opstellen van een vereenvoudigde winstaangifte of jaarrekening. Deze kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Het kan zijn dat uw jaarrekening opgesteld moet worden door een accountant. Ook dan kunnen wij nog iets voor u betekenen. Admenn werkt samen met een aantal accountantskantoren. Wij kunnen dus ook indien u een accountantsverklaring nodig heeft deze voor u regelen. Of indien u een eigen accountant hebt kunnen wij tegen een scherp tarief uw administratie verwerken en/of het dossier voorbereiden voor uw accountant.

Sluit Menu
Call Now Button