Administratie laten verzorgen

Wij verzorgen uw administratie graag goed en gedegen. Dit doen wij bij u aan de zaak of bij ons op kantoor. Na de verwerking van de administratie nemen wij altijd de tijd om met u te kijken hoe uw onderneming er op dat moment voor staat. Hoe loopt de zaak ten opzichte van voorgaande jaren en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Wij berekenen hoeveel belasting u zou moeten betalen en bespreken hoe u hierop eventueel kunt besparen.
Het is ook mogelijk dat we samen een prognose opstellen en deze tijdens de volgende bespreking vergelijken met de werkelijk behaalde cijfers. Zo wordt u gestimuleerd om scherp op de kosten te letten en om idee├źn te bedenken om meer omzet te genereren.

Uw administratie zelf boeken

Wij ondersteunen u ook als u zelf graag een deel van uw administratie wilt voeren. We begeleiden u bij de inrichting van het pakket, leren u hoe te boeken en ook daarna begeleiden we u graag bij vragen en geven u inzicht in de cijfers. We lopen samen de boekingen door om eventuele verbeterpunten te bespreken. Nadat alle gegevens verwerkt zijn, inclusief eventuele afschrijvingen en loonjournaalposten, bespreken we samen hoe u er op dat moment voor staat. Als alle gegevens over het tijdvak verwerkt zijn kunt u de aangifte omzetbelasting indienen. Als u het prettig vindt kunnen wij de aangifte omzetbelasting ook voor u indienen dan hebt u er geen omkijken meer naar.

Sluit Menu
Call Now Button